Hyrbil Algarve

» Biluthyrning » Hyrbil Algarve

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Algarve

Jämför priser från flera leverantörer i Algarve för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Algarve guide

Hyrbil Algarve

Biluthyrning Algarve

Den portugisiska regionen Algarve är den sydligaste regionen i hela landet. Regionen har en befolkning på 450,484 invånare (2011) och är 5,412 kvadratkilometer i storlek. Huvudstaden i regionen är Faro. En stor del av ekonomin består av turismen eftersom det är en av de mest populära destinationerna i hela Portugal. Regionen är känd för sin produktion av frukt, johannesbrödträd bönor, mandel och fikon. Det är också känt för sin färska fisk och skaldjur.

På grund av sitt läge utanför Medelhavet, är regionen känd för sina fantastiska stränder samt dess parker natur. Lagos är mycket populär i Algarve eftersom det är en av de mest utvecklade områdena och hus ett antal lyxiga resorts och spa. Några av de stora saker att se är Marino stranden i Vilamoura, staden Tavira och staden Silves, Lagos historiska centrum och Praia da Luz.

Regionen Algarve betjänas av Faro Airport (FAO), som ligger bara 2,6 kilometer från centrum av Algarve. British Airways, Lufthansa, Ryanair, Air Berlin, easyJet, Luxair, och Scandinavian Airlines erbjuder service till denna flygplats.