Hyrbil Faro Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Faro Flygplats

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Faro Flygplats

Jämför priser från flera leverantörer i Faro Flygplats för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Faro Flygplats guide

Hyrbil Faro Flygplats

Biluthyrning Faro Flygplats

Faro Flygplats (FAO) ligger 2,6 kilometer från staden Faro, Portugal. Under sommarmånaderna, särskilt mellan mars och oktober, kan flygplatsen bli extremt upptagen på grund av turister som kommer in från hela Europa, liksom resten av världen. Under 2010 fanns det 39,629 flygplan som landade och tog av från Faro flygplats. Flygplatsen service cirka 5.342.707 passagerare i samma år. Det anses vara en av de mest trafikerade flygplatserna i hela landet.

Flygplatsen erbjuder sina tjänster till både inhemska och internationella, och charterflygningar. Flygbolag som tillhandahåller tjänster till Faro Airport inkluderar Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, och Scandinavian Airlines.

När besökarna kommer till Faro flygplats i Portugal finns det ett antal bekvämligheter som de kan vara intresserade, däribland några utmärkta shoppingmöjligheter, biluthyrningsföretag kiosker, och områden som turistinformation om området, inklusive vad som finns att göra, där att äta, och var de vill bo.