Hyrbil Faro

» Biluthyrning » Hyrbil Faro

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Faro

Jämför priser från flera leverantörer i Faro för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Faro guide

Hyrbil Faro

Biluthyrning Faro

Faro är en stad som ligger längs den sydligaste gränsen Portugal. Staden har en befolkning på 41,934 invånare (2010). Faro är huvudstad i Algarve-regionen. Det är känt för att vara en populär destination för den som söker lite av sol, särskilt personer från Storbritannien och norra Europa. Staden har behållit ett rykte för att vara en stor beach party mitt fantastiska natur och arkitektur påverkas av morerna.

Besökare till Faro kommer att vilja gå till Gamla stan eller Centro Historico. Det är ett mycket välbevarat delen av staden strax intill hamnen som skryter sjuttonhundratalet arkitektur och kullersten-gator. Det är också möjligt att ta en båttur till Rio Formosa, ett naturreservat. Den primära stranden i Faro är Praia de Faro. Andra saker att se inkludera hamnen, statyn av kung Alfonso III, och den gamla kyrkan och sjukhuset.

Faro är servas av flygplatsen i Faro (FAO). Det ligger bara 2,6 kilometer från centrum av staden. Flygplatsen är mycket upptagen under sommarmånaderna, serverar över fem miljoner passagerare. Flygbolag som erbjuder flyg till Faro inkluderar Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, och Scandinavian Airlines.