Hyrbil Ponta Delgada

» Biluthyrning » Hyrbil Ponta Delgada

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Ponta Delgada

Jämför priser från flera leverantörer i Ponta Delgada för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Ponta Delgada guide

Hyrbil Ponta Delgada

Biluthyrning Ponta Delgada

Ponta Delgada är en stad belägen på den portugisiska ön Sao Miguel längs Azorerna. Befolkningen i Ponta Delgada är 64,516 invånare (2001). Sedan 1976 är Ponta Delgada huvudstad Azorerna. Staden är full av ett antal sekulära och religiösa festivaler under året, inklusive de Senhor Santo Cristo dos Milagres.

Den primära turistattraktion i Ponta Delgada är Lagoa das Sete Cidades Furnas Villa gör Nordeste. Det är en sightseeingtur som tar personer till platser som Furnas, som är full av naturliga varma källor samt Gorreana Tea Factory. En annan välkänd destination Lagoa do Fogo, som har vackra vulkaniska landskap och fantastiska landskapet längs stränderna. Noreste är också ett bra ställe att hitta vattenfall, fantastiska gastronomi och vackra utsikt över Sao Miguel.

Staden Ponta Delgada betjänas av Jaoa Paulo II Airport (PDL), även känd som Ponta Delgada flygplats. Det ligger mindre än tre kilometer från staden och är den mest trafikerade flygplatsen i alla Azorerna.