Hyrbil Ponta Delgada Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Ponta Delgada Flygplats

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Ponta Delgada Flygplats

Jämför priser från flera leverantörer i Ponta Delgada Flygplats för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Ponta Delgada Flygplats guide

Hyrbil Ponta Delgada Flygplats

Biluthyrning Ponta Delgada Flygplats

Ponta Delgada Airport (PDL), formellt känd som Joao Paulo II flygplats uppkallad efter påven Johannes Paulus II och ligger på ön Sao Miguel, som ligger mindre än tre kilometer från Ponta Delgada staden, som ligger på Azorerna i Portugal. Det är den mest trafikerade flygplatsen i Azorerna värd över 12.000 flyg och 930,579 passagerare (2008).

Flygplatsen har daglig schemalagd inrikesflyg till andra öar i Azorerna, liksom Madeira och städerna Porto och Lissabon längs fastlandet. Flygplatsen rymmer också ett antal internationella flygningar med destinationer i Europa och i Nordamerika.

Flygbolag som regelbundet tjänsten denna flygplats genom inhemsk, internationella och charterflygningar inkluderar Air Berlin, Europas Airpost, Finnair, Satya International och TAP Portugal. De flesta flygningar sker under sommaren, från maj till oktober.

När besökarna kommer till Ponta Delgada flygplats i Portugal finns det ett antal bekvämligheter som de kan vara intresserade, däribland några utmärkta shoppingmöjligheter, biluthyrningsföretag kiosker, och områden som turistinformation om området, inklusive vad som finns att göra, var att äta, och var de vill bo.