Hyrbil Oeiras

» Biluthyrning » Hyrbil Oeiras

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Oeiras

Jämför priser från flera leverantörer i Oeiras för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Oeiras guide

Hyrbil Oeiras

Biluthyrning Oeiras

Kommunen Oeiras ligger i den västra delen av Lissabonstrategin Metropolitan Area. Det är i en storstadsregion med staden Lissabon. Kommunen har en befolkning på 168,475 invånare (2010) och är 45,7 kvadratkilometer stort. Staden Oeiras inuti kommun är en av de mest befolkade städer i landet.

Det finns ett brett utbud av attraktioner att se när i Oeiras, inklusive Fabrica da Polvora, som är en före detta krut faktor som kördes under det sextonde århundradet, och poeter Park, som är en vacker grön utrymme med ett antal statyer av berömda Portugisiska författare och poeter. Det finns också Maritime Walk, en magnifik strandpromenad som binder upp till Torre Beach och en modern marina.

Cirka 19,09 kilometer från kommun Oeiras är Lissabon Portela Airport (LIS). Flygbolag som service på flygplatsen omfattar EasyJet, Iberia, Continental Airlines, KLM, British Airways, Lufthansa, Air France, US Airways, Aer Lingus, och Europa.