Hyrbil Lissabon Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Lissabon Flygplats

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Lissabon Flygplats

Jämför priser från flera leverantörer i Lissabon Flygplats för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Lissabon Flygplats guide

Hyrbil Lissabon Flygplats

Biluthyrning Lissabon Flygplats

Lissabon Portela Airport (LIS), allmänt känd som Lissabons flygplats är en internationell flygplats som ligger cirka sju kilometer norr om slottet São Jorge, som ligger i huvudstaden Lissabon. Denna flygplats är den primära porten för landet samt en stor europeisk nav. Det anses vara en av de största flygplatserna i hela södra Europa.

Under 2010 hade Lissabons flygplats 138,147 flygrörelser och tillhandahålls tjänster till 14,035,273 passagerare som flyger in från Europa liksom resten av världen.

Flygplatsen erbjuder sina tjänster till internationella och charterflyg. Flygbolag som flyger till denna flygplats omfatta Aer Lingus, Air France, British Airways, Continental Airlines, easyJet, Iberia, KLM, Lufthansa, US Airways och Europa.

När besökarna kommer till Lissabons flygplats i Portugal, finns det ett antal bekvämligheter att de kan vara intresserade, däribland några utmärkta shoppingmöjligheter, biluthyrningsföretag kiosker, och områden som turistinformation om området, inklusive vad som finns att göra, var att äta, och var de vill bo.