Hyrbil Funchal

» Biluthyrning » Hyrbil Funchal

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Funchal

Jämför priser från flera leverantörer i Funchal för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Funchal guide

Hyrbil Funchal

Biluthyrning Funchal

Staden Funchal är läget i den portugisiska regionen Madiera, en skärgård strax ligger utanför kusten av landet. Det är den största staden och huvudstaden i regionen i över fem århundraden. Staden har en befolkning på 112,015 invånare (2010). Staden har fått sitt namn från de stora mängder fänkål (funcho) som finns runt ön. Det anses vara en av de vackraste städerna i landet.

Några av de saker att se under ett besök Funchal inkluderar Madeira Botaniska trädgården, som rymmer över 2.000 växter, och Santa Clara konventionen, som går allt tillbaka till det femtonde århundradet. För några av de bästa i frukt, grönsaker, lokal fisk och andra varor, besök Mercado Dos Lavradores, centralt beläget i en historisk byggnad. Andra sevärdheter att se inkludera Sao Lourenco Palace, och SE katedralen.

Staden servas av Funchal Airport (FNC), även känd som Madeiras flygplats. Det finns några dagliga flygningar som går mellan några av de större städerna i landet, såsom Porto och Lissabon, till Funchal. Flygplatsen erbjuder sina tjänster till ett antal internationella och chartertrafik, särskilt under sommarmånaderna från maj till oktober. Några av de flygbolag som flyger till denna flygplats inkluderar Air Berlin, easyJet, Finnair, Iberia, Luxair, och Thomas Cook Airlines.