Hyrbil Funchal Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Funchal Flygplats

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Funchal Flygplats

Jämför priser från flera leverantörer i Funchal Flygplats för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Funchal Flygplats guide

Hyrbil Funchal Flygplats

Biluthyrning Funchal Flygplats

Funchal Airport, formellt känd som Madeira Airport (FNC), är en internationell flygplats som ligger i närheten till staden Funchal i den portugisiska skärgården kallas Madeira.Denna flygplats kontrollerar all flygtrafik till ön. Flygplatsen var en gång känd för sin knepigt, kort bana. Har dock utvidgningen av det vann flygplatsen Outstanding Structures Award av International Association for Bridge och Konstruktionsteknik.

Under 2010, under förutsättning att flygplatsen landning och start för 22,094 flygplan och erbjudit sina tjänster till 2,233,524 passagerare från hela världen.

Flygplatsen erbjuder sina tjänster till ett antal internationella och chartertrafik, särskilt under sommarmånaderna från maj till oktober. Några av de flygbolag som flyger till denna flygplats inkluderar Air Berlin, easyJet, Finnair, Iberia, Luxair, och Thomas Cook Airlines.

När besökarna först in i Funchal flygplats i Portugal, är de försedda med ett brett utbud av olika bekvämligheter som kan hjälpa dem under vistelsen och göra deras vistelse mycket mer njutbar, inklusive kiosker hyrbilar, shoppingmöjligheter och områden med alla olika typer av av turistinformation om vad att se, göra, äta och stanna.