Hyrbil Evora

» Biluthyrning » Hyrbil Evora

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Evora

Jämför priser från flera leverantörer i Evora för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Evora guide

Hyrbil Evora

Biluthyrning Evora

Evora är en portugisisk stad i Aletejo regionen. Det har en befolkning på 41,159 invånare (2004). Hela staden är listad som ett världsarv. Det är också en medlem av de äldsta europeiska städer Network. Detta beror på det stora antalet monument som går tillbaka från flera historiska perioder, inklusive en romartiden tempel, liksom de medeltida murarna som fortfarande omger stadens historiska centrum.

Akvedukten i Silver Vatten är en av de primära platserna. Den byggdes mellan 1531 och 1537 för att få friskt vatten till staden. Katedralen i Evora byggdes mellan åren 1280 till 1340 och är en av de viktigaste portugisiska gotiska monument. Det finns också Giraldo Square i centrum av staden, universitetet i Evora, Palace of hertigarna av Cadaval, den romerska tempel Evora, och Cromeleque dos Almendres.

Staden Evora betjänas av Lissabon Portela Airport (LIS), och det ligger 83.06 kilometer från staden.