Hyrbil Chaves

» Biluthyrning » Hyrbil Chaves

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Chaves

Jämför priser från flera leverantörer i Chaves för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Chaves guide

Hyrbil Chaves

Biluthyrning Chaves

Chaves är en kommun i norra Portugal. Det är den näst mest befolkade kommunen i Vila Real-distriktet). Chaves har en befolkning på 44,186 invånare (2004) och är 591,3 kvadratkilometer stort. Det är bara tio mil från den södra gränsen Portugal aktier med Spanien.

På grund av den långvariga militära historia Chaves, finns det ett antal befästningar runt området. Två medeltida befästningar finns i dag – Monforte slottet och Santo Estevao Tower. Det finns också ett antal sjuttonde talet fort, inklusive Forte de Sao Neutel och Forte de Sao Francisco.

Andra saker som fortfarande existerar är ett romartiden bro, slottet Chaves, kyrkan Santa Maria Maior och kapell Sao Caetano.

Chaves betjänas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto Airport. Den ligger cirka 114,66 kilometer från centrum av staden.