Hyrbil Porto Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Porto Flygplats

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Porto Flygplats

Jämför priser från flera leverantörer i Porto Flygplats för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Porto Flygplats guide

Hyrbil Porto Flygplats

Biluthyrning Porto Flygplats

Porto Airport, känd formellt som Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO) är en internationell flygplats som ligger i nära anslutning till staden Porto, bara 9,6 kilometer från centrum av staden. Det är den tredje mest trafikerade flygplats i hela Portugal som grundar sig på alla flygplan verksamhet och den tredje mest trafikerade flygplatsen i termer av passagerare. Under 2010 fanns det 55,432 flygrörelser och 5,279,362 passagerare.

Flygbolag som regelbundet tjänsten denna flygplats genom inhemsk, internationella och charterflygningar inkluderar Air Berlin, easyJet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, Schweiz International och TAP Airlines. De flesta flyg till Porto Airport inträffar under sommarmånaderna april-oktober när turistsäsongen är på en all time high.

När besökarna kommer till Porto flygplats i Portugal finns det ett antal bekvämligheter som de kan vara intresserade, däribland några utmärkta shoppingmöjligheter, biluthyrningsföretag kiosker, och områden som turistinformation om området, inklusive vad som finns att göra, där att äta, och var de vill bo.