Hyrbil Aveiro

» Biluthyrning » Hyrbil Aveiro

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Aveiro

Jämför priser från flera leverantörer i Aveiro för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Aveiro guide

Hyrbil Aveiro

Biluthyrning Aveiro

Aveiro är en stad belägen i regionen Centro i Portugal. Det har en befolkning på 73,559 invånare (2006), vilket gör den näst mest befolkade staden i regionen. Aviero är 199,9 kvadratkilometer stort. Staden är känd i hela Portugal för ovos mol och trouxas de ovos traditionella sötsaker som görs med ägg och “Tripa de aviero.” På grund av antalet kanaler och båtar i hela staden, är det ibland hänvisar till sitt smeknamn – Portugals Venedig.

Det finns mycket att se i staden, inklusive Moliceiros i Aveiro, fyren i Aveiro på Praia de Barra, katedralen i Aveiro, och den gamla järnvägsstationen. Många individer som går genom gator och torg eftersom de kan se intressanta saker som de typiska azulejo fasaderna ofta finns i området.

Aveiro ligger endast 68,4 kilometer från närmaste flygplats: – Porto Airport (OPO), mer formellt känd som Francisco de Sa Carneiro flygplats.Olika inhemska och internationella flygningar samt charterflyg omfattar EasyJet, Lufthansa, Ryanair, Schweiz International, Iberia och Luxair.