Hyrbil Viseu

» Biluthyrning » Hyrbil Viseu

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Viseu

Jämför priser från flera leverantörer i Viseu för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Viseu guide

Hyrbil Viseu

Biluthyrning Viseu

Viseu är en stad belägen i regionen Centro i Portugal. Det är en vacker kulle stad belägen mellan Serra do Caramulo och Serra de Estrela bergsområden. Viseu har en befolkning på 99,593 invånare (2011) och är 507,1 kvadratkilometer stort. Staden är väl känd för sin livliga konstscen och aktiviteten av vintillverkning.

Den historiska stadskärnan i Viseu har väl underhållna med dolda gränder, kullerstensgator och intressanta hörn. Det finns ett antal herrgårdar som är barock och renässans i design. Kvarlevorna av stadsportar finns också belägna här. Den största delen av centrum är den gotiska och romanska Se (Cathedral), som är en av de trevligaste i hela landet. Andra platser av intresse inkluderar en Old Market på Rua Formosa, Porta dos Cavaleiros, Museum Grao Vasco och Museum Casa Almeida Moreira.

Viseu betjänas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto flygplats. Den ligger cirka 92,45 kilometer från centrum av staden.