Hyrbil Vilamoura

» Biluthyrning » Hyrbil Vilamoura

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Vilamoura

Jämför priser från flera leverantörer i Vilamoura för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Vilamoura guide

Hyrbil Vilamoura

Biluthyrning Vilamoura

Vilamoura är en stad belägen i södra regionen Algarve i Portugal. Det är faktiskt en specialbyggd marina och resort som har skapats från grunden av Cupertino de Miranda, en förmögen bankir bosatt i Porto. Vilamoura är cirka 20 kvadratkilometer och är en av de största badorterna i hela Europa. Eftersom hela staden är privatägt, är designen ganska dekadent. Det var värd för Almond Blossom Cross Country 1996 till 2003.

Hamnen ligger i hjärtat av Vilamoura och kan hysa mer än 1000 båtar. Det är omgivet av fritidshus, tre till femstjärniga hotell, restauranger, barer, och även lite kasino. Många människor charterbåtar att göra några stora spelet fiske samt flygskärmar och jet skidåkning. Individer kan också ta turer i grottor belägna längs kusten. Det finns också ett museum som ger en inblick i det förflutna i området och romerska ruiner, inklusive badhus.

Staden Vilamoura ligger 14.84 kilometer från Faro Airport (FAO).