Hyrbil Praia Da Rocha

» Biluthyrning » Hyrbil Praia Da Rocha

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Praia Da Rocha

Jämför priser från flera leverantörer i Praia Da Rocha för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Praia Da Rocha guide

Hyrbil Praia Da Rocha

Biluthyrning Praia Da Rocha

Praia da Rocha är en vacker strand längs Atlanten, som ligger i staden Portimao i södra Portugal. Det är inte långt från marinan i staden. Sedan 2005 har Praia da Rocha värd för Mundialito de Futebol de Praia, en Beach Soccer turnering. Det är en livlig semesterort och ett stort turistcentrum sedan artonhundratalet.

Också beläget vid Praia da Rocha är Fort Santa Catarina, den så kallade Forte de Santa Catarina på portugisiska. Det är ett fort som försvarade lokala bosättningar samt mynning Rio Arade. Den byggdes under kung Filip III: s regeringstid. Sajten först ockuperades av en helgedom som var tillägnad Santa Catarina de Alexandria. De som går in i fortet kommer att se en gotisk stil dörr som fortfarande existerar från helgedomen.

En lång trä gångväg linjer stranden, som är fylld med många restauranger, kaféer, barer och små butiker. Det är en av de bästa platserna i Portugal för att verkligen uppleva strandliv.

Stranden ligger 51,61 kilometer från Faro Airport (FAO).