Hyrbil Porto

» Biluthyrning » Hyrbil Porto

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Porto

Jämför priser från flera leverantörer i Porto för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Porto guide

Hyrbil Porto

Biluthyrning Porto

Staden Porto, som ibland kallas Porto, är den näst största staden i hela Portugal och en av de största städerna i hela Iberiska halvön. Staden har en befolkning på 237,559 invånare (2011) och sprids ut längs 41,66 kvadratkilometer mark. Porto anses vara en Gamma Level global stad i enlighet med globalisering och städer Världen Study Group. Staden är också en europeisk kulturhuvudstad. Porto är den äldsta europeiska Center och är listad som ett världsarv. Porto är känd för sin produktion och export av portvin.

Saker att se medan Porto inkluderar Ribeira, Casa de Musica de Fundação de Serralves (en modern museum) och Centro Português de Fotografia (den portugisiska Fotomuseet). Individer kan också vilja ta en kryssning upriver, gå på en port vinresa och se vin grottor, eller fånga ett FC Porto spel i Dragao Stadium.

Porto är servas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto flygplats. Den ligger cirka 9,6 kilometer från centrum av staden.