Hyrbil Portimao

» Biluthyrning » Hyrbil Portimao

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Portimao

Jämför priser från flera leverantörer i Portimao för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Portimao guide

Hyrbil Portimao

Biluthyrning Portimao

Portimao är en portugisisk stad belägen i regionen Algarve i södra Portugal, längs kusten. Det var tidigare känt som Vila Nova de Portimao till 1924 då den inkorporerades. Staden har 41.000 invånare (2009) och är en av de mest befolkade områdena i hela regionen.

Portimao är känd för sina sportevenemang, särskilt Mundialito de Futebol de Praria – en Beach Soccer turnering hålls varje år. Andra sporter som är populära i området kitesurfing och surfing. Portimao är också känd för den årliga Portimao, Portugal Match Cup, en prestigefylld segling även en del av World Match Racing Tour.

Staden är känd för sin fantastiska stranden – Praia da Rocha. Det är en mycket populär semesterort destination för många runt om i Europa. Det finns också Fort Santa Catarina, den så kallade Forte de Santa Catarina på portugisiska. Det är ett fort som försvarade lokala bosättningar samt mynning Rio Arade. Den byggdes under kung Filip III: s regeringstid.

Staden Portimao ligger 52,05 kilometer från Faro Airport (FAO). Flygplatsen är mycket upptagen under sommarmånaderna, serverar över fem miljoner passagerare. Flygbolag som erbjuder flyg till Faro inkluderar Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, och Scandinavian Airlines.