Hyrbil Maia

» Biluthyrning » Hyrbil Maia

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Maia

Jämför priser från flera leverantörer i Maia för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Maia guide

Hyrbil Maia

Biluthyrning Maia

Kommunen Maia ligger i regionen Norte i Portugal. Kommunen har en befolkning på 135,049 invånare (2011) och sprids ut över 83,7 kvadratkilometer mark. Kommunen består av 17 församlingar, inklusive Aguas Santas och Pedroucos. Denna kommun är möjligen en av de mest industrialiserade i hela regionen.

Vissa platser att besöka medan Maia inkluderar Maia Zoo och St Cruz Farm att smaka på vinet. Kommunen är också känd för sin moderna arkitektur. Andra platser att besöka är Museum of History och etnologi, St Maria kyrka och floden Douro där det finns dagliga kryssningar tillgängliga.

Maia betjänas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto Airport. Den ligger cirka 5,65 kilometer från centrum av staden. Det är den tredje mest trafikerade flygplats i hela Portugal som grundar sig på alla flygplan verksamhet och den tredje mest trafikerade flygplatsen i termer av passagerare.   Flygbolag som regelbundet tjänsten denna flygplats genom inhemsk, internationella och charterflygningar inkluderar Air Berlin, easyJet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, Schweiz International och TAP Airlines.