Hyrbil Madeira

» Biluthyrning » Hyrbil Madeira

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Madeira

Jämför priser från flera leverantörer i Madeira för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Madeira guide

Hyrbil Madeira

Biluthyrning Madeira

Madeira är en ögrupp i Portugal, ligger mindre än 400 kilometer från Teneriffa, Kanarieöarna. Den största staden i Madeira Funchal, som också är huvudstad på Madeira. Madeira är en population av 267.938 (2011) och är 801 kvadratkilometer i storlek. Det är en populär året runt utväg destination för miljontals turister från Europa och hela världen. Området är väl känt för sina Madeira vin, vackra landskap, och hosting den största fyrverkeri runt om i världen för nyår.

Turismen är oerhört viktig på Madeira och som sådan, det finns mycket att se och göra. Porto Santo och Calheta är väl kända för sina kustnära stränder. Andra saker att se inkludera Levadas, vilket är ett system av akvedukter som byggdes 1461 till 1966. Det finns också Cabo Girao, en av de högsta oceanen klippor i världen. Vulkanen grottor, Sao Vincente Caves, är också mycket imponerande.

Hela ögruppen Madeira betjänas av Funchal Airport (FNC), formellt känd som Madeiras flygplats. Det finns några dagliga flygningar som går mellan några av de större städerna i landet, såsom Porto och Lissabon, till Funchal. Flygplatsen erbjuder sina tjänster till ett antal internationella och chartertrafik, särskilt under sommarmånaderna från maj till oktober. Några av de flygbolag som flyger till denna flygplats inkluderar Air Berlin, easyJet, Finnair, Iberia, Luxair, och Thomas Cook Airlines.