Hyrbil Ilha Terceira

» Biluthyrning » Hyrbil Ilha Terceira

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Ilha Terceira

Jämför priser från flera leverantörer i Ilha Terceira för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Ilha Terceira guide

Hyrbil Ilha Terceira

Biluthyrning Ilha Terceira

Ilha Terceira är en vacker ö i Azorerna utanför Portugals kust. Det är en av de största öarna, som ståtar med en befolkning på 56.000 invånare (2011) och är 396.75 kvadratkilometer i storlek. Det är hem till den äldsta staden i Azorerna och en UNESCO: s världsarvslista – Angra do Heroísmo. Saker att se här omfattar Castelo de Sa Joao Baptista do Monte Brasil, Gamla torget, och ett antal religiösa byggnader.

Det finns en stor strand på ön – Praia de Vitoria. Även om det är ganska liten, är det en populär lokal tillhåll. Också populärt är tjurfäktning på ön.

Många människor besöker de vulkaniska grottor som har naturligt bildats. Dessa grottor inkluderar Gruta gör Natal och Algar do Carvao.

Ilha Terceira betjänas av Lajes Field (TER), även känd som Lajes flygbasen. Den ligger 12.02 kilometer från Ilha Terceira. Det är faktiskt ett mångsidigt luften och tillhandahåller hem till inte bara en regional flyg passagerarterminal, men också den portugisiska flygvapnet och en United States Air Force lossnar bas. SATA International och TAP Portugal erbjuder dagliga flyg till Lajes Field från flygplatsen i Lissabon, och det finns ett antal flygbolag som erbjuder säsongsmässiga charterflyg, inklusive Air Transat, Arkefly, och Thomas Cook.