Hyrbil Guarda

» Biluthyrning » Hyrbil Guarda

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Guarda

Jämför priser från flera leverantörer i Guarda för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Guarda guide

Hyrbil Guarda

Biluthyrning Guarda

Kommunen Guarda ligger i regionen Centro i Portugal. Den har en befolkning på 44,149 invånare (2011) och är 712.1 kvadratkilometer storlek. Kommunen innehåller 55 olika församlingar, bland annat Albardo, Valhelhas och Monte Margarida.

Inom kommunen är staden Guarda. Det är den största staden i kommunen samt den högsta staden i hela Portugal, med en höjd av 1.056 meter.

En sak att se är Vila Nova de Fozcoa. Det är en liten by som ligger i Douro internationella Protected Area. Det är känt för sina vackra vingårdar och gamla figurer Rock, inklusive floden Coa Valley Archaeological Park. Siffrorna här gjordes hundratals år sedan.

Runt kommunen finns ett antal tidigare befästningar och en vacker katedral. Det finns också barockens Misericordia Church.

Guarda betjänas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto Airport. Den ligger cirka 143,02 kilometer från centrum av staden.