Hyrbil Costa Verde

» Biluthyrning » Hyrbil Costa Verde

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Costa Verde

Jämför priser från flera leverantörer i Costa Verde för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Costa Verde guide

Hyrbil Costa Verde

Biluthyrning Costa Verde

Costa Verde, som översätts till “gröna kusten” på portugisiska, är en vacker turister region ligger i nordvästra Portugal. Här finns ett antal populära städer, inklusive Porto, Miramar, Braga och Barcelos.

Regionen sträcker sig längs kusten hela vägen till Spanien. Det är väl känt för sin geografiska skönhet, bland annat floder, berg och naturparker. Det finns även slottet på Guimaraes, som var födelseplatsen för den första kungen och grundare av nationen Portugal, Dom Alfonso Henriques. Några av de städer i detta område datumet hela vägen tillbaka till den romerska eran, inklusive Ponte de Lima. Stränderna är mycket populärt både de portugisiska och utländska resenärer, särskilt de från norra Europa.

Hela regionen Costa Verde betjänas av Porto Airport (OPO), formellt känd som Francisco de Sa Carneiro flygplats. Flygbolag som tjänsten här flygplatsen inkluderar EasyJet, Air Berlin, Iberia, Ryanair, Lufthansa, Luxair, Schweiz International, SATA International och TAP Airlines.