Hyrbil Braganca

» Biluthyrning » Hyrbil Braganca

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Braganca

Jämför priser från flera leverantörer i Braganca för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Braganca guide

Hyrbil Braganca

Biluthyrning Braganca

Staden Bragança ligger i nordöstra Portugal i regionen Norte. Staden har en befolkning på 34,774 invånare (2001) och är 1,173.57 kvadratkilometer i storlek. Staden är känd för några av sina lokala souvenirer, bland annat flätade korgar och keramik.

Stadens främsta attraktion är Cidadela. Det är nästan en särskild by som ligger ovanför staden och visar upp en tydlig medeltida smak. Inne i Cidadela finns Torre de Menagem, ett stort håll som tillhör ett slott byggdes för hertigarna av Bragança, den sista kungliga familjen i Portugal. Även inuti är Domus Municipalis, en elfte århundradet råd kammare och vad är en predikan kors som stiger upp från en förhistorisk gris är tillbaka strax utanför slottet.

Bragança betjänas av Bragança Municipal / Regional Airport (BGC). Den ligger 5,79 kilometer från centrum av staden. Det erbjuder dagliga reguljärflyg via Aero VIP till Lissabons flygplats (LIS) och Vila Real Airport (VRL). Det serva inte några andra nationella eller internationella flygningar. För att komma till Bragança flygplatsen från utsidan av Portugal måste individer flyga till en av de två tidigare nämnda flygplatserna och sedan ta ett flyg till staden.