Hyrbil Braga

» Biluthyrning » Hyrbil Braga

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Braga

Jämför priser från flera leverantörer i Braga för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Braga guide

Hyrbil Braga

Biluthyrning Braga

Staden Braga ligger i den nordvästra delen av Portugal i regionen Norte. Här finns den äldsta ärkestiftet i landet och är den tredje största staden i hela Portugal. Det är också den äldsta staden i Portugal, för att inte nämna en av de äldsta kristna städerna finns runt om i världen. Staden har en befolkning på 181,819 invånare (2011), tar den precis bakom Lissabon och Porto, och är 183.51 kvadratkilometer i storlek.

Det finns många kyrkor i hela den historiska stadskärnan, inklusive Braga katedralen (som är den viktigaste historiska monument i hela Braga), neo-klassiska Populo kyrkan, renässans-stil Misericordia kyrkan och Saint Paul kyrkan.

Populära museer är katedralen Treasure Museum, Bild museet och Biscainhos Museum.

Andra saker att se inkludera den romerska Idol fontän, tornet Braga slott, ärkebiskopens palats i Braga och Raio Palace.

Braga betjänas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto flygplats. Den ligger cirka 39,44 kilometer från centrum av staden.