Hyrbil Barcelos

» Biluthyrning » Hyrbil Barcelos

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Barcelos

Jämför priser från flera leverantörer i Barcelos för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Barcelos guide

Hyrbil Barcelos

Biluthyrning Barcelos

Barcelos är en stad belägen i regionen Norte i Portugal. Det har en befolkning på 20.625. Det var ursprungligen känd som en romersk bosättning och bli sätet i femtonde århundradet av den första hertigen av Bragança. Medan palatset byggdes för hertigarna förstördes under en jordbävning på sjuttonhundratalet, idag är en vacker friluftsmuseum.

Staden är känd för sin symbol – “. The Rooster för Barcelos” tuppen, som kallas på portugisiska “O Galo de Bracelos” eller Det finns många historier bakom denna symbol och kan ses idag på många hantverk, något som staden är känd för.

Några av de saker att se när i Barcelos omfattar Vakttornet Barcelos, vilket är en granit uppbyggnad görs till ett grundläggande kvadrat. Det var ett fängelse år 1595 men idag är ett hantverk centrum och som ett nationellt monument. Det finns också romansk – gotiska Parish Church of St Mary Major, den medeltida bron över floden Cávado (en annan nationalmonument) och barocken Jesu Kristi Kyrka av Korset. Slutligen finns det palats grevarna av Barcelos. Denna gotiska inspirerade palatset byggdes i början av femtonde århundradet och är idag hem till det arkeologiska museet i Barcelos.

Barcelos betjänas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto flygplats. Den ligger cirka 32,18 kilometer från centrum av staden.