Hyrbil Albufeira

» Biluthyrning » Hyrbil Albufeira

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Albufeira

Jämför priser från flera leverantörer i Albufeira för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Albufeira guide

Biluthyrning Albufeira

Hyrbil Albufeira

Staden Albufeira är en primär turistmål för många på grund av dess läge längs Portugals kust. Staden har en befolkning på 13,646 invånare. Det är bara 45 kilometer från staden Faro och 30 kilometer från Lagos, andra populära platser. Albufiera är en ledande turistort destination som den inrymmer en småbåtshamn, ett antal golfbanor, hotell, restauranger och barer.

Det finns två huvudsakliga områden i staden där besökarna kan se sevärdheter och attraktioner samt njuta av sin tid i staden – Strip och Gamla Stan. The Strip inrymmer ett antal populära barer och nattklubbar. Gamla Staden har traditionell arabisk arkitektur. Det finns två huvudsakliga stränder i staden – Praia do Tunel (Tunnel Beach) och Praia dos Pescadores (Fiskarnas strand). Även att se i Albufeira är Castelo de Almoada. Det är en tolfte århundradet moriska slott.

Albufeira betjänas av Faro Airport (FAO). Det ligger bara 26,35 kilometer från centrum av staden. Flygbolag som erbjuder flyg till Faro inkluderar Scandinavian Airlines, Ryanair, Lufthansa, EasyJet, British Airways och Aer Lingus.