Hyrbil Agueda

» Biluthyrning » Hyrbil Agueda

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Agueda

Jämför priser från flera leverantörer i Agueda för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Agueda guide

Biluthyrning Agueda

Hyrbil Agueda

Agueda är en portugisisk kommun i region Centre. Kommunen har en befolkning på 49,857 invånare (2008) och 335.28 kvadratkilometer i storlek. Det anses vara en mycket viktig industri-och kommersiella centrum eftersom det ligger i ett mycket bördigt område i landet. Några av de viktigaste sektorerna är fruktodlingar, skördar majs samt vinodlingar. De viner som kommer från Agueda är mycket väl kända.

Området är också känt för traditionella lera keramik, stickade hantverk, handgjorda korgar och garveri produkter. Dess mest betydande bidrag till portugisiska köket är spädgris.

Några saker att se medan Agueda omfattar den arkeologiska platsen Cabeco gör Vouga, även känd som den romerska Castelium Marnelis. Det är en arkeologisk utgrävning av resterna av tidiga romerska civitates. Andra saker att se inkludera Convento do Santo Antonio och Convento de Santa Maria de Lamas. Båda är väl kända för enastående arkitektur.

Agueda betjänas av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informellt kallad Porto Airport. Den ligger cirka 78,22 kilometer från centrum av staden.