Hyrbil Abrantes

» Biluthyrning » Hyrbil Abrantes

 

car-rental

Hitta de bästa priserna på hyrbilar i Portugal

Biluthyrning Abrantes

Jämför priser från flera leverantörer i Albufeira för att hitta den bästa tillgängliga affär. Några av de biluthyrningsföretag vi jämför inkluderar Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt och många fler.

Abrantes guide

hyrbil Abrantes

Biluthyrning Abrantes

Abrantes är en stor kommun i den portugisiska regionen Centro. Kommunen har en befolkning på 21,326 invånare (2001) och är 714.69 kvadratkilometer i storlek. Kommunen är indelad i 19 civila församlingar, inklusive Alferrare, Alvega och Sao Joao, den historiska stadskärnan i området och där den kommunala stolen ligger.

En av de mest populära attraktionerna är Castelo de Abrantes. Det ser över staden Abrantes och är mycket väl känt för sina vackra blomsteruppsättningar. Det finns också Misericordia kyrkan, som går tillbaka till 1584 och är känd för sina vackra religiösa paneler gjorda av Gregorio Lopes.

Abrantes betjänas av Lissabon Portela Airport (LIS), och det ligger 111.02 kilometer från staden. Flygplatsen erbjuder sina tjänster för internationella och charterflygningar, inklusive Europa, US Airways, EasyJet, Continental Airlines, British Airways och Aer Lingus.